Mitt bästa jag

Jag ska lägga all kraft och energi jag har på att skapa förutsättningar för att bli mitt bästa jag nästa år. Alla vill må bra och ha ett härligt liv, men få orkar göra det som krävs. Jag ska verkligen ge det ett försök. Jag känner att jag har den energin som krävs för att nå en förändring. Faktiskt är jag redan på god väg men jag kan inte fortsätta skjuta på saker, stoppa i mig skitmat, sova kasst om jag ska bli mitt bästa jag. Jag behöver göra en förändring. Det är egentligen inga stora saker, utan små justeringar i vardagen som gör hela skillnaden. Mina dagliga rutiner bygger min dag, och de dagarna blir till mitt liv.

 • Gå upp kl 06:00 varje vardag och få en bonustimma som jag ska fördela på aktivitet, planering och personlig utveckling.
 • Försöka få 7 timmars sömn och ta powernaps på max 20 min
 • Träna minst 30 min/dag
 • Lära mig något nytt, läsa en bok, se ett TED talk 30 min/dag
 • Skaffa mig ett par mentorer
 • Fortsätta träna med Matthew som PT
 • Meditera 15 min/dag
 • Skriva ner 3 saker jag är tacksam för innan läggdags.
 • Umgås med Lukas och vara helt närvarande 1 tim/dag & göra saker tillsammans. Det kan vara att måla, spela ett spel, baka, laga mat mm.
 • Sätta mål för dag, vecka, månad, kvartal och år.
 • Ha en visionboard & en bucketlist
 • Ge mig själv egentid & återhämtning
 • Äta regelbundet och ladda kroppen med bra energi.

Nästa år ska jag satsa på två lite dyrare resor istället för att göra ett par weekends som jag brukar. Det blir Toscana och Bali. Utöver det ska jag satsa på att ha det gott i vardagen.

Jag ska nu sätta mig ner och skriva ned både kortsiktiga mål för mitt liv. Det hjälper att skriva ned dem. Jag hittade en gammal bucketlist och det är otroligt hur mycket av mina ”önskningar” jag redan hunnit med – tex jobba på kryssningsbåt, resa till Miami, safari i Afrika osv. Jag tror att det undermedvetna jobbar mot dina önskningar om du bara blir klar över vad du vill ha i ditt liv. Det där med giftemål verkar ju dock gå åt skogen dock ;-)

Skärmavbild 2016-11-27 kl. 08.33.35.png

Tycker bilden ovan är lite rolig och ganska igenkännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s