Dag 1 på min resa.

Igår körde jag mitt första rehabpass med Matthew, och det var verkligen superbra! Vi körde mycket rörlighetsträning, stretch och lite styrka, men jag känner i hela kroppen idag. Jag har även fått läxa att rulla varje dag minst 10 min för att mjuka upp muskulaturen i ryggen eftersom den är extremt spänd pga skadan.

Eftersom jag är så spänd gör det svinont för mig att rulla. Jag hatar det verkligen men det är bara att göra som coachen säger, eftersom jag vill bli frisk. Det kommer göra mindre ont med tiden, försäkrade han.

Skärmavbild 2016-11-08 kl. 08.19.20.png

Att rulla sidan av ryggen gör värst ont på mig. Jag skojade och sade att det är en värre smärta än att föda barn :-) Men jag ska inte ge upp utan måste kämpa på nu och härda ut rullningen.

Skärmavbild 2016-11-08 kl. 08.24.42.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s