Så mycket bättre

Ja, jag mår så mycket bättre psykiskt än vad jag gjort på länge. Däremot är den fysiska hälsan rejält ut balans för tillfället. Just nu dras jag med rejäl värk i höger axel, en hudförändring i ansiktet (som ett sår) samt det gamla vanliga – ryggen. Jag väntar på tid för att göra en provtagning på såret så det är bara att ha tålamod även om jag såklart direkt tänker: hjälp, malignt melanom. Med tanke på hur mycket jag solat genom åren skulle jag inte alls vara förvånad. Men en sak i taget. Det finns massor av hudförändringar som kommer med åldern och inte är cancer, så jag försöker att inte stressa upp mig i onödan. Axeln däremot verkar vara någon form av impingement, så med vila hoppas jag att den ska vara bättre snart. Vad det beror på vet jag inte. Det kan vara en kraftig ökad belastning av träning av axeln. Jag brukar inte träna axlar så kanske det helt enkelt blev lite för mycket nu när jag drog igång.

Ja, alltid är det något. Men jag är glad och tacksam, för det skulle kunna vara så mycket sämre. Jag har en frisk underbar liten son, jag har mat för dagen, ett härligt centralt boende, ett utvecklande arbete och fina vänner. Vad mer kan man begära?

Idag ska jag träffa Matthew och köra mitt första PT pass med honom. Det ska bli super! Jag köpte ju först 50 st PT 30 min på SATS, men jag makulerade det köpet eftersom jag bara vi kom överens om att bara köra med Matthew nu den första tiden. Vi har ju 20 timmar ihop så det blir ju en bit på vägen i alla fall.

Jag har i stort sett alltid bara tränat för att vara smal. Men det är verkligen ett kortsiktigt mål. Det är som att lacka om bilen, men inte fylla på den med bränsle. Nu har jag helt andra mål med min träning – att ha en stark fungerande kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s