Fokus på ryggen.

Jag kör nu PT minst 2 gånger i veckan på SATS för att ge ryggen kärlek. Idag ska jag köra mitt första PT pass med Matthew Griffiths som är en känd profil inom branschen, som jag vet är väldigt duktig och hjälpt andra med problematik. Jag har ännu inte bestämt hur många timmar jag ska köpa med honom. Vi ska träffas kl 09:30 och det ska bli kul och spännande! Känner mig faktiskt lite nervös också. Jag har galen träningsvärk i axlar och biceps sedan gårdagens träningspass.

Nu behöver jag en PT för jag har tyvärr inte motivationen eller inspirationen just nu till att träna styrka på egen hand och bygga upp ryggen. 20 timmar med Matthew kostar 15.500 kr så det är ju inte helt gratis ;-) Det som passar mig perfekt är att han jobbar på Naprapatlandslaget som ligger runt hörnet där jag bor. Träna, hem och duscha innan jag sticker till jobbet passar min situation väldigt bra.

Men jag har bestämt mig för att gå ”all in” för ryggen under kommande halvår. Om jag inte känner framsteg så är ev en operation det som måste till. Nu gör jag verkligen allt för att bli bättre. PT 2 pass/veckan samt egen rehabträning och på torsdag kommer mitt löpband. Tjohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s