Fin höstdag på Liseberg

Idag har jag och Lukas varit på Liseberg. Solen sken och det var en grymt skön höstdag. Så vackert med alla färger. Tanken var att vi skulle in i Distrikt Z – Lisebergs zombieområde som de har nu under novemberlovet. Tyvärr var det inte action där innan kl 17 och vi orkade inte vänta i 2 timmar så vi vandrade runt i parken, åt churros och bara hade det mysigt istället. De hade pyntat så vackert med bla en massa färgglada paraplyer. De behövdes inte idag i alla fall :-)

Jag kontaktade också min bank för att lägga om ett lån jag har till en mer förmånlig ränta. Det verkade inte vara några konstigheter men jag skulle få besked på måndag. Jag städar ju i min ekonomi och vill ha den så clean som möjligt med så lite extra kostnader som det bara går. Man kan spara mycket pengar på att förhandla med sin bank om en bättre ränta.

Skärmavbild 2016-10-30 kl. 16.20.30.png

Skärmavbild 2016-10-30 kl. 16.29.51.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s