Bakslag

Så kom då ett litet bakslag med ryggen. Igår fick jag så tokont igen på jobbet. Kontaktade Niklas, min osteopat och fick komma på en akuttid. Det hjälpte mycket och smärtan är nu mycket mindre och ryggen har mindre ”låsning” 

Alltid när jag har ryggproblem så blir min sömn lidande eftersom jag har svårt att sova med värk. Vaknade kl 03:30 och har inte lyckats somna om. 


Så nu ligger jag här och skriver. Jag ska snart gå upp för jag öppnar gymet idag kl 06:00. Det kommer bli en låång dag. Idag ska jag även på mammografi och göra uppföljning på en cysta jag har i höger bröst. Jag går på regelbunden undersökning för att säkerställa att den inge utvecklas negativt. 

Ja men det är väl bara att upp och hoppa då. Tjohoo! Vem myntade uttrycket ”morgonstund har guld i mun?” 

Snark. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s