34.616 kr

Kan ni gissa vad summan ovan är? Jag kör ju budget och imorse kollade jag igenom alla transaktioner senaste 12 månaderna. Swedbanks app ”ekonomikoll” klumpar ju ihop allt, så att jag inte behöver sitta och räkna allt för hand :-) Appen har koll på alla transaktioner som sker på kontot. Superbra! 

Jo, det är summan av alla fika och restaurangbesök under okt 2015-2016. Så mycket pengar har jag lagt på att fika, äta lunch och middagar på restaurang. Det är mycket pengar! Det blir ett snitt på 2800 kr/månaden. 

Mina livsmedelskostnader hamnade på 43.800 kr, dvs 3650 kr/månad. Med tanke på att jag äter ute så mycket så är den summan orimligt hög eftersom jag bara har Lukas halva tiden av månaden. 

Hmm. Jag har redan gjort en förändring sedan i somras men det är bra att få siffrorna svart på vitt. Det gör mig bara ännu mer motiverad. Dessutom är det ju inte hälsosamt att äta mat ute. 

Nu ska jag logga in på mat.se och beställa hem lite mat för veckan. På fredag åker jag till Stockholm med jobbet på ledardag och på lördag blir det Warszawa! Tjohoo! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s