Wellness i Toscana.

Jag har alltid velat åka till Toscana så nu kommer jag äntligen göra det! 23-30 april åker jag till La Sasseta Alta på en wellnessresa. Jag kommer att få njuta av nia, yoga, vattengymnastik och mindfulness. Gården ligger på en vacker pittoresk plats, inbäddad bland olivlundar och skog. Restaurangen serverar organisk närproducerad mat och egenproducerat vin. Träningen sker i en vacker studio med ljuvlig utsikt och i hotellets inomhuspool med tempererat vatten. Jag ser verkligen fram emot detta. Dessutom vill jag ha lite inspiration inför mina kommande resor med Urban Wellness. Visst ser det fantastiskt ut? Jag har ett mål fram tills dess. Jag vet att jag kommer nå det så det är bara att kämpa på fram tills april då jag får min belöning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s