In love with Nia.

När jag köpte mitt kort på Nia Movement Studio sade jag till tjejen i kassan ”Ja, nu måste jag ju komma eftersom jag betalt för ett helt år” Hon svarade då att ”Nej, så hoppas vi inte att du ska känna, utan att det är lustfyllt och att du kommer att längta att komma hit”.

Hon hade faktiskt rätt. Jag älskar det. Det är verkligen min grej. Med hjälp av Nian har jag äntligen hittat tillbaka till min träningsglädje. Det är underbart att bara dansa loss barfota. Jag tror jag älskar det så mycket för det är helt prestationslöst.

Idag har vi haft HLR utbildning med jobbet, jättebra att få repetera så att jag känner mig trygg utfall det skulle hända något på centret. Lukas hade med kompisar hem och han fick lite pengar så de kunde köpa pizza. Jag passade då på att cykla till studion och träna Nia, så himla skönt!

Imorgon är ganska kort jobbdag 08-14. På lördag jobbar jag 09-14 och söndag är jag ledig. Jag har Lukas så det blir en lugn mysig helg. På söndag ska jag prova world dance/latin, det blir spännande :-)

Skärmavbild 2016-09-29 kl. 21.18.03.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s