Investering.

Idag har jag investerat i min hälsa. Jag har jag köpt 50 timmar personlig träning 30 min. Med min personalrabatt blev det ca 12500 kr. Mycket pengar såklart men det har jag råd att betala. Jag har lagt det på autogiro så det dras 1000 kr varje månad. Varför tränar jag med en PT? Dels för att få mer inspiration men framför allt för att jag behöver köra mycket rehab för ryggen, samt att träningen måste vara säker.  Jag har inte fantasi nog att själv komma på nya övningar och det blir så himla tråkigt att bara köra bollträning hela tiden.

Jag kommer börja nästa vecka och siktar på att starta med 2 pass i veckan med inriktning att stärka ryggen. Utöver det vill jag få in Nia och yoga. Jag har lagt mycket pengar sista tiden på hälsorelaterade tjänster. När det kommer till hälsa och välmående så kommer jag aldrig att bli snål. Jag är aldrig ute och festar. Jag handlar sällan kläder. Jag kan enkelt dra in på ett par restaurangbesök. Vips så har vi en tusenlapp att avvara. För mig själv.

Allt handlar om en prioritering.

Så länge jag kan spara undan en slant varje månad, är det helt ok för mig att lägga 1000 kr/månaden för bättre hälsa och ökat välbefinnande. Klart att du inte behöver en PT för det, det räcker ju att gå ut i skogen och röra på dig.

Men jag vill nu ge ryggen en ärlig chans att läka. Det är snart 2 år sedan ryggen brakade ihop och jag är såklart bättre men långt ifrån bra. Smärtan är inte lika påtaglig även om jag känner av diskbråcket varje dag. Jag längtar efter känslan av en stark och frisk kropp.

En vän frågade mig om jag ville åka utomlands i november men jag valde nu att lägga pengarna på PT denna höst istället. Jag får helt enkelt spara resan till nästa år. Om ett par dagar åker jag och en fin vän till Warszawa så då får jag ändå lite miljöombyte. Ska bli mysigt att få lite tid ihop, vi ses alldeles för sällan.

Skärmavbild 2016-09-27 kl. 08.06.24.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s