Unplug.

Veckan har varit skön. Jag har haft en fin balans mellan jobb och fritid. Jag har tränat 2 pass på gymet och deltagit på tre yoga/niapass. Yogan blir man ju inte alls svettig av, så det räknar jag inte direkt som träning, även om det är oerhört skönt och precis vad jag behöver

På jobbet går det superbra, jag är redan klar med mitt mål och får därmed 5 bonusdagar. Otroligt skönt att inte stressa ihjäl sig sista veckan. Sedan jag började på Landala har vi tagit målet alla månader – juli, augusti och september. 3 månader på raken, det kan jag inte annat än att vara toknöjd med. Mitt mål för året är att sätta 10 av 12 månader.

Igår jobbade jag först ett par timmar och sedan var jag på femtioårs-fest. Det var trevligt men jag hatar verkligen sånghäften och när det ska vara så där käckt. Fy vidrigt! Det går nog in på min topp 5 hatlista, bland OCR-nummer och telefonköer.

Idag ska jag träffa en vän för brunch, sedan blir det ett träningspass på Landala och softa ikväll med en film. Nästa vecka ska jag försöka få in följande pass:

  • måndag – nia
  • tisdag – styrketräning
  • onsdag – pilates ball och medicinsk yoga
  • torsdag – styrketräning
  • söndag – world dance

Skärmavbild 2016-09-25 kl. 08.24.46.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s