Cirkus Cirkör

Idag har jag jobbat 09-14. Jag gillar faktiskt att jobba lördagar – supermysigt! Jag hinner få mycket gjort och samtidigt prata och umgås med mina medlemmar.

Nu ska jag och Lukas snart gå på nycirkus – Cirkus Cirkör. Jag har sett dem en gång tidigare men tyckte att det var så bra att jag vill se om föreställningen. Det är så vackert! Rekommenderar verkligen att gå och se den om du inte redan gjort det. Magiskt bra.

Imorgon kommer Tess hit och hon ska hjälpa oss att röja i Lukas rum som har förvandlats till ett förråd. Sedan på eftermiddagen ska jag och Lukas till Kullavik för att fira kusinen Felicia som fyller 15 år. En helg med lagom mix av produktivitet, effektivitet och återhämtning.

Skärmavbild 2016-09-17 kl. 17.25.50.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s