Otrogen.

Igår var jag och tränade lugn yoga och meditation. Jag blev så himla glad för att det var en tjej som heter Maria som hade klassen. Hon instruerade även på Hagabadet och jag tyckte så mycket om hennes klasser. Det visade sig att hon har ett par klasser i veckan även här. Toppen!

Idag har jag varit hos läkaren för återbesök med ryggen och bad om att få ett FAR-recept utskrivet. Med det så får man nämligen 25 % rabatt på medlemskapet. De hade också erbjudande om att få en månad utan extra kostnad, så jag landade på 345 kr/månad.

Det är så skönt att få vara helt anonym och bara vara där för mig. Det känns nästan som om jag är otrogen som går och tränar på annat ställe men jag tror att det är nyttigt att få lite egen tid och kunna släppa mina ”jobbögon”. När jag tränar på SATS så tänker jag på om det är en trasig lampa som behöver bytas, en smutsig list osv. Jag kan aldrig koppla bort mitt jobb.

Studion på Nia Movement är så superenkel. Inga skåp att låsa in sina grejer, en enkel dusch och en sal som inte riktigt är anpassad för träning ( kass ventilation ) Just nu är jag bara ute efter en skön träningsstund och det blir det verkligen. Jag duschar hemma så för mig är det inga problem. Jag kom överens med läkaren om att jag ska träna 3 pass/veckan och så ska vi göra en utvärdering i början på det nya året.

Imorgon blir det Nia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s