Feeling great!

Måndag och dagen bara svischade förbi. Det är superkul att jobba måndagar, mycket att göra och dagen försvinner i ett nafs. Idag tränade jag på lunchen, ska försöka bli bättre på det. Det blev inget långt pass men 30 min intervall på löpbandet.

Imorgon ska jag till Nia Movement Studio igen och träna mjuk yoga/mindfulness. Ska bli spännande att prova. Om jag tycker det är bra så köper jag kort imorgon. Jag längtar efter att träna men det enda som jag tycker är segt är att det ligger en bit bort. Jag får se om jag kan cykla fram och tillbaka för det skulle spara en massa tid. 30 min promenad men 10 min cykel :-)

6000 kr är onödigt att lägga på träning eftersom jag tränar gratis på SATS men jag mår bra av att byta miljö, komma ifrån min arbetsplats och hämta energi på annat sätt. Jag lägger gärna pengar på något som gynnar min hälsa och få mig att må bättre. Använder jag kortet så är det inga konstigheter men däremot så är det ju bortkastade pengar om jag inte nyttjar det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s