Mitt första Niapass.

Nu är jag hemma och har tränat mitt första Niapass. I början var jag lite nervös men det släppte under passets gång. Det var lite flummigt, dvs en hel del frigörande dans och jag har lite svårt för att dansa utan att följa instruktioner och bara känna in min kropp. Men jag tänker att det är något som jag måste träna på så sagt och gjort. För min rygg var det helt perfekt – en blandning av mobilitet, styrka och flexibilitet men helt utifrån mina egna förutsättningar. Det var inte ett enda tillfälle som jag tänkte, kände, eller värderade mig under klassens gång. Jag kände ren träningsglädje i 60 minuter.

Studion är mycket enkel, inget dämpat träningsgolv och superenkla omklädningsrum med duschmöjligheter. För mig spelar det inte så stor roll för jag duschar alltid hemma ändå. Pluspoäng till instruktören som kom fram och frågade om jag var ny och presenterade sig. Efteråt fångade hon mig också för att höra vad jag tyckte. Perfekt! (passade på att göra en konkurrensanalys samtidigt :-))

Så här skulle en vecka kunna se ut för min del:

  • Måndag: Nia
  • Onsdag: Medicinsk Yoga
  • Torsdag: Mjuk Yoga & Mindfulness
  • Söndag: World Dance

Skärmavbild 2016-09-11 kl. 19.59.34.png

Jag har bestämt mig för att köpa kort där. Antingen så betalar man 5999 kr för ett kontantkort eller så betalar man 545 kr/månad via autogiro. Blir man medlem innan 30/9 så får man en månad på köpet. Det är mycket pengar men om jag tänker att jag tränar 2 ggr/veckan så skulle det bli ett snittpris på 58 kr/tillfälle vilket är helt OK. Tränar jag 3 pass/veckan så hamnar jag under 40 kr. Jag kommer nog betala kortet kontant så slipper jag ha få en ökad månadskostnad. Nu har jag varit så himla duktig och dragit ner på alla onödiga utgifter.

Min rygg är kajko och jag behöver röra mig på ett sätt där jag känner mig fri. I all annan träning just nu känner jag mig begränsad av min rygg och det är ingen rolig känsla. Jag vill kunna njuta fullt ut av rörelse och träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s