Ledig fredag och solen skiner.

Ledig fredag eftersom jag jobbar imorgon. Vädret är ljuvligt och jag har varit hos frissan och klippt mig. Fortfarande lite förkyld men är på bättringsvägen nu. Skönt! Jag har ju jobbat hela veckan och har svettats som en gris så fort jag rört mig, men nu känns det bättre. Jag mår så bra inombords. Jag känner mig nästan lite lycklig! Efter förra hösten som verkligen var vidrig är jag äntligen tillbaka med ny energi. Det har varit tufft ganska så länge så jag hade nästa glömt bort hur härligt det känns när man mår bra och är i balans.

Skärmavbild 2016-09-09 kl. 14.17.02.png

Nu ska jag logga in på IKEA och inspireras av vad jag vill köpa till hemmet. Den här hösten ska jag äntligen fixa så jag får ännu finare hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s