Homestyling.

Ja, livet kan sannerligen vara både upp och ner. Just nu är det väldigt mycket upp för min del. Jag stormtrivs på jobbet och min vardag flyter på väldigt bra. Så otroligt skönt. Denna veckan har jag haft lite ont i halsen men har ändå kunnat jobba då jag känt mig frisk i övrigt.

Det är ett par saker som hänger över mig och har gjort alldeles för länge. Surdegar som jag aldrig tar tag i.

  • nytt köksgolv
  • lackera om mina köksluckor
  • nytt kakel
  • ny kökslampa
  • nytt badrumsskåp & drömmen hade även varit nytt golv
  • diskmaskin
  • Måla om ett par möbler

Det är egentligen inga svindyra grejer, men det är allt meck omkring som ställer till det. Jag behöver ta bort ett köksskåp för att få plats med diskmaskinen. Jag behöver även fixa en hantverkare som kan fixa i ordning i mitt kök. Det hade varit fint om jag kunde fixa detta innan vi går in i 2017.

Ok! Nu ska jag skrida till verket och göra en plan för att ta tag i projekten. Jag ska börja med att mäta mina luckor och se om jag kan byta ut dem mot nya från IKEA. Det hade ju varit det bästa men jag tror inte riktigt att jag har standardkök.

Kvällens uppgift blir till att spana på badrumsinredning. Tjohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s