Fokustimme

1 augusti och idag kör jag igång med en fokustimme. Det innebär att jag kommer ställa klockan och gå upp en timma tidigare än vad jag brukar. Under denna timmen ska jag få in aktivitet, planering och inspiration (kan vara ett se ett TED-talk eller annat)  Jag är nyfiken på att se vad detta kan ge för effekt på min vardag, om jag kommer känna att jag är mer i balans. Just nu mår jag väldigt bra och känner mig lugn och harmonisk (konstigt vore väl annars efter 7 veckors ledighet)

Vädret hemma är verkligen kajko, regn och sol om vartannat. Jag och Lukas var ute en stund på stan, han jagade pokemons och jag hade ett ärende till Kjell & Co för att lämna tillbaka mitt aktivitetsband Fitbit som börjat strula. Då de inte längre säljer den i affären fick jag pengarna tillbaka, 1400 kr. Så skönt med så bra service! Inget tjafs liksom. Ska fundera på om jag ska köpa ett nytt band i annat märke eller hur jag ska göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s