Snuskigt rik på vänskap.

Häromdagen var jag hemma hos min vän Anita på kvällen. Hon är helt underbar. Finns ingen som får mig att skratta så mycket. Hon är smart, tokig, varm och så vansinnigt rolig. Det är rena energiboosten att hänga tillsammans med henne.

Hon hade fixat så mysigt med jättegod mat och värsta drinkbuffén. Vi satt i köket och målade naglarna och babblade i flera timmar. Verkligen mysigt!

Vad ljuvligt det är att ha fina vänner, de som verkligen gör en skillnad. Med kärlek och nära vänner känner jag att jag har ett meningsfullt och rikt liv. Det finns inga pengar i världen som kan köpa det.

Idag skiner solen igen. Jag har varit ute i parken och solat en stund. Ikväll ska jag ha picnic med Elin igen. Snart har det gått 2 veckor sedan Lukas åkte till Kroatien. På måndag åker jag till Budapest och sedan är godingen hemma igen. Skönt!

Det blir till att semestra hemma för oss i år då jag avbokade resan till Grekland. Jag tror han uppskattar det eftersom han varit iväg i Kroatien 3 veckor nu. Lukas är en kille som gillar att vara hemma. Vi ska iväg till mammas lantställe 3 dagar när han kommer hem och jag vet att han älskar att vara där, så det blir perfekt. Jag bokade tågbiljetter idag för 274 kr så det blir ju en billig semesterresa för oss två :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s