Hårprodukter – under halva priset!

Det är så roligt att snåla – det är min nya sport är att hitta billigare alternativ på produkter jag använder så jag kan spara pengar. Jag vill därför tipsa om nätbutiken Cocopanda som har mycket bra priser på hud- och hårvårdsprodukter.

Jag tvättar mitt hår ofta och däremellan när jag tränar så använder jag Batiste torrschampo. Jag har testat alla märken på marknaden men detta är helt klart det bästa för mitt hår. Jag blev därför så himla glad när jag hittade det på nätet för under halva priset jämfört på Åhléns där jag brukar köpa det. Jag brukar betala 79 kr och på Cocopanda kostar det bara 39 kr. Jag passade även på att beställa schampoo och balsam 750 ml från Tigi Bed Head. Jag har hört att dessa produkter ska dofta ljuvligt samt vara väldigt hårvårdande. Jag återkommer efter att jag provat dem. Jag betalade 219 kr för båda flaskorna, vilket är ett superbra pris för salongsschampo. Registrerar du dig för deras nyhetsbrev får du 100 kr i rabatt om du handlar för över 399 kr så för mig blev det ett fynd!

Om jag köper ett vanligt schampo (typ Loreal) från Hemköp så kostar det ca 35 kr för 200 ml så det lönade sig för mig att köpa detta proffsschampo då det tom blir billigare per ml.

På återseende från snålcoachen :-)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s