Ekorrhjul deluxe

Hade hoppats på fint väder idag men det är helt molnigt, trist! Jag passade därför på att jobba lite med mitt företag Urban Wellness. Till hösten ska jag tillsammans med Cissi Glittvik anordna må-brakvällar med olika teman och jag pillade färdigt med en flyers. Här får du en sneakpeak! Under 10 onsdagar i höst ska vi köra 2 timmars workshop och man kan anmäla sig till alla tillfällen eller delta på enstaka som det passar.

Vi lever i en värld som snurrar på allt fortare och jag tror att många har behovet att få stanna upp och ladda batterierna i vardagen. Det ska vara enkelt att fylla på med energi under veckan och tanken är att detta ska ge en skön boost.

Skärmavbild 2016-07-20 kl. 13.24.26.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s