Äntligen sol och värme!

Igår var jag och Vicky ute och cyklade ett par timmar igen, denna gången blev det både stopp för både glass och en pilsner på vägen. Jag kommer aldrig komma i form :-) Men man ska njuta lite på sommaren också!

Skärmavbild 2016-07-19 kl. 17.53.30.png

När jag sade upp mig från Scandic i juni, såg jag framför mig en lång skön semester med mycket sol och bad. Jag har nu varit ledig i 5 veckor  och idag var första gången som jag kunde ta ut en filt på gräsmattan och sola. Helt galet vad kasst väder vi haft när man tänker efter. Jag har 4 lediga veckor kvar innan jag börjar det nya jobbet, så förhoppningsvis får vi lite fler härliga dagar och kvällar att njuta med fint väder. Jag känner mig utvilad men jösses vad dessa veckor gått fort. De bara försvann. Jag kan förstå alla pensionärer som har fullt upp hela dagarna. Märkligt!

På morgonen var jag och tog bort gellacket på naglarna, eftersom jag måste dra in på alla onödiga kostnader nu. På kvällen träffade jag Elin och eftersom jag är fattig nu så förslog jag picnic istället för att äta ute på restaurang. Jag fixade gott att äta och bubbel. Hur mysigt som helst! Mer picnic till folket.

En annan sak som inte har med det här att att göra men har folk blivit tokiga? Jag tänker förstås på Pokemon Go! Hela stan vimlar av människor som har en mobil i handen. Jag fattar verkligen inte grejen. Har folk inget vettigare att göra på sin fritid? Å andra sidan är det ju positivt att folk kommer ut och rör på sig… men jag fattar verkligen inte grejen. Jag stannade två killar för att få en större förståelse men jag är ledsen… det gjorde mig inte klokare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s