Sankt Jörgen SPA Resort

I lördags jobbade jag först och sedan var det dags för att checka in på SPA med Tess. Det var så skönt att vara koppla av och ta det lugnt. Vi lade rengörande ansiktmask, skrubbade kroppen, bastade, badade i varma och kalla pooler samt låg i eldrummet och läste bok. Supermysigt! Det var sen utcheckning på hotellet dagen efter så vi kunde unna oss en lång frukost och hänga i SPA-avdelningen även dagen efter. Perfekt!

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 09.36.26

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 09.36.02

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 09.35.36

På eftermiddagen cyklade jag och Victoria bort på Saltholmen. Det var fantastiskt väder och totalt blev det en runda på 17 km. Så skönt! Jag älskar verkligen att cykla. Man blir som barn på nytt, det är en ljuvlig frihetskänsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s