Ibland måste man gå vilse för att hitta hem.

Jag har tillit till livet. Man måste våga lita på att det bär. Att det finns möjligheter att välja och utrymme att agera. Därför sade jag upp mig från min tjänst på Scandic, ut i ovisshet. Scandic erbjöd fantastiska möjligheter men jag saknade helt enkelt träningsbranschen alldeles för mycket.

Det kanske låter pretentiöst att ”välja glädje” som jag ofta förespråkar men jag menar verkligen det. Man måste inte alltid välja mer, uppåt, framåt. Ibland får man lyssna till sin inre röst. Jag ville inte bli hotellchef, jag var inte lycklig där. I 20 år har jag alltid älskat att vara på jobbet. Många år i träningsbranschen, varav de sista 7 åren på Sats. Tro sjutton att det finns saker jag stör mig på, men i det stora hela så är Sats en fantastisk arbetsplats. Därför är jag så otroligt glad och tacksam för att vara tillbaka. 15 aug har jag fått möjligheten att vara platschef på Sats Landala.

Jag gillar Landala. Det är något speciellt med det centret – personligt och familjärt. Kompassen som är SATS flaggskepp är såklart superhäftigt med grym puls nu efter renoveringen, men jag är i en fas just nu där jag behöver lite lugnare tempo. Det är tufft att vara platschef där, inte bara för att vi har så mycket besök men också för att personalgruppen är så stor. Mycket personal tar tid och kraft. Jag kände mig konstant otillräcklig.

Landala drivs på ett helt annat sätt. Då vi inte har städbolag utan städar centret själva har vi fler timmar för bemanning. Det gör att både jag och min centerkoordinator kör mer drift på centret men mindre timmar i receptionen. Det passar mig jättebra då jag inte är förtjust att vara ”låst”. I driften är jag mer fri eftersom den kan göras när som helst under dagen. Dessutom är Landala väldigt lättstädat, det går inte att jämföra med Kompassen.

Jag är säker på att det kommer bli en grym höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s