Acceptans och tillit.

Om exakt 2 månader fyller jag 42 år och jag funderar på hur jag skulle vilja må och vad jag skulle vilja ha klart tills dess. Jag har en förmåga att skjuta på saker som jag inte skriver ner :-)

Just nu mår jag faktiskt väldigt bra. Det är en lyx! Jag har under en period känt mig väldigt trött men nu börjar min energi äntligen komma tillbaka. Det enda som sätter käppar i hjulen just nu är halsont & förkylning men det kommer snart vara borta.

Här är ett par saker som värker i mig…

  • nytt köksgolv
  • diskmaskin
  • att ryggen känns lite mer stabil, klarar löpning 8 km och vikt 60 kg.
  • åter i jobb

4 st görbara projekt som skulle göra mig glad om de var på plats. Köksgolv och diskmaskin är verkligen mer ”nice to have” än ”need to have” medan att må bra och en stark rygg kommer absolut på priolistan. Jag har varit slarvig och inte kört regelbunden rehab sista tiden och tyvärr känner jag att ryggen direkt blir sämre då. Jag har inte ansträngt mig sedan jag började på Scandic 15 maj och det är snart 2 månader sedan.

Lite beroende på hur min ekonomi ser ut innan jag har jobb och inkomst igen får vi se om jag vill prioritera nytt köksgolv och en diskmaskin men det hade varit nice. Det innebär ca 10.000 kr förutom kostnad för arbete så det är ju ändå en slant. Här kan jag vara så ”snål”, jag kan gladeligen lägga x antal tusenlappar på resor men när det gäller att slanta upp till varor är det inte lika kul.

Igår var jag och Lukas på Universeum. Jag älskar fjärilar. Kanske har det att göra med den transformation och pånyttfödelse som sker. På många sätt kan vi hitta oss själva i fjärilens liv. Acceptans för förändringar samt tillit att det blir till det bästa.

Skärmavbild 2016-06-26 kl. 11.21.52.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s