Budapest is coming up

Jag hade inte tänkt att resa någonstans denna sommaren efter att jag avbokade Parga. Men så frågade en vän om vi skulle hitta på något i sommar och jag började kika på lite olika alternativ. Valet föll på Budapest. Vi bokade 5 dagar, utresa måndag & hem på fredag. Flygbiljett för 1400 kr samt boende bokat på airbnb för 4200 kr. Absolut onödigt dyrt för att vara Budapest men boendet är verkligen något extra. Vi delar ju på boendekostnaden, så det är ändå OK.

Jag lägger gärna lite pengar på ett bra boende när jag är ute och reser. Om du varit i Budapest på sommaren så vet du att det kan bli galet varmt där. Därför har jag denna gång bokat en lyxig lägenhet med en 70 kvm härlig terass och utedusch. Kommer bli ljuvligt att slänga sig på terassen med något kylt i min hand, efter en heldag på stan.

Förr, när jag var yngre, så var det inte så noga. Du kan inte föreställa dig vilka sunkiga boenden jag haft. I Indien snittade jag på 20 kr natten men då fick jag också dela min säng med kackerlackor. Nej tack. Nu är jag lite äldre och mer av en flashpacker – jag gillar det rent och snyggt.

Skärmavbild 2016-06-22 kl. 10.15.22.png

Skärmavbild 2016-06-22 kl. 10.13.48.png

Skärmavbild 2016-06-22 kl. 10.14.44.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s