Gå dit hjärtat leder dig.

Jag har haft en skön ledig dag tillsammans med Lukas. På morgonen körde jag ett cykelpass på Kompassen och sedan har vi varit hemma hela dagen. På kvällen tittade vi på filmen Walt before Mickey som handlade om Walt Disneys liv innan han lyckades med sitt företag. Herregud hur han kämpade!

Det skänker tröst till mig som nu är en båt på öppet hav. Jag kan ändå inte med ord beskriva hur lätt jag känner mig i sinnet. Nu förstår jag också hur fel Scandic var för mig. Vissa människor kan säkert köra på, stänga av och utföra ett jobb. Jag klarar inte det. Jag är alldeles för känslig. Jag tror inte stress skapas av att jag har för mycket att göra. I mitt fall känner jag stress när jag inte är på rätt plats. Kanske kan det vara så även för andra? Inte konstigt att vi isåfall har så många människor som känner sig helt slutkörda i dagens samhälle.

Det är läskigt att hoppa av trygghetskarusellen. Att gå från ett välbetalt arbete ut till ovisshet skapar såklart lite virvel i magen. Men det gör inget för jag går dit hjärtat leder mig och det kan aldrig bli fel. Jag har själv valt detta. Jag är kapten på båten och det känns så jäkla underbart. NYSTART! Jag kan nu unna mig att vara ledig och känna efter vad jag ska göra i framtiden. Jag är så tacksam för att jag har denna möjlighet nu och det är klart att det är otroligt passande att vara ledig med tanke på att vi har en härlig sommar framför oss! Jag ska också använda tiden till att göra klart lite material till mitt företag Urban Wellness, jag har lite roliga idéer på gång. Lukas ska med sin pappa till Kroatien i 3 veckor i juli så jag kommer ha gott om tid att jobba med mitt egna projekt.

Skärmavbild 2016-06-11 kl. 21.41.56.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s