Do what you love.

Jag har landat i ett beslut och det är att säga upp mig.

Jag känner mig inte lycklig när jag är på jobbet. I över 20 år har jag alltid älskat mitt jobb och jag saknar den känslan. Scandic är ett superföretag, kollegorna och cheferna är grymma men det är energin som inte är rätt för mig. Jag förstår att det låter helt haschi-baschi men jag behöver något annat för att kunna må och prestera på topp.

Vad är det som gnager? Jag har försökt att identifiera känslan men det går inte att förklara. Jag älskar att jobba med träning och göra en skillnad i människors liv, få dem att bli piggare och må bättre. Det är en fantastiskt härlig puls på ett träningscenter!

Visst levererar jag service på ett hotell också men det är en annan feeling. På dagarna är det ganska mycket bara in- och utcheckning och man har inte tiden att skapa en relation med gästerna på det sättet som jag älskar. Skratta och skoja och lära känna varandra! Vi har många affärsmän som bor hos oss flera gånger i veckan. De är trötta och vill bara komma upp till rummet och softa.

Jag kommer att ta samtalet på måndag med min chef och det kommer bli svinjobbigt men det är bara att ta det. Jag har ingen aning hur reaktionen kommer att bli men jag är säker på att hon kommer att bli så grymt besviken. De har satsat otroligt mycket på mig och väntat in att jag ska kunna starta i 2 månader. Fy vad det känns jobbigt men det är rätt beslut – både för mig och Scandic. Det skulle inte bli bra om jag var kvar heller. Jag tror att jag har 2 veckor uppsägningstid men det kan ju bli så att de vill att jag går på dagen. Jag kommer erbjuda mig att gå på dagen utan ersättning. Jag kommer hursomhelst vara helt ledig i juli och så satsar jag på nytt arbete från augusti. Det kommer bli bra, jag ska försöka att få ihop lite extra timmar i juli så jag inte står helt utan inkomst.

Jag litar till processen.

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 19.55.03

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s