En fin söndag.

Vad härligt det är med vänner som lyfter en de dagar man själv inte har kraft eller ork. I söndags efter jobbet blev jag upphämtad, vi kollade på en supermysig film ”Chef” samtidigt som jag fick goda grillade mackor. Jag var trött som en gnu och somnade ganska direkt efter filmen.

Jag var seg och trött efter en tuff jobbhelg men slängde iväg ett sms till Vicky om hon ville äta frukost. Vi tog en promenad till Haga och åt finfrukost och sedan tog vi en tur till Delsjön tillsammans med hennes bror. Solade ett par timmar, åkte tillbaka till stan och åt pizza och gick sedan upp på Landalahöjden för att hänga/prata ett par timmar. Hur mysigt som helst!

Skärmavbild 2016-06-06 kl. 21.08.58.png

Så glad att jag tog mig ut under dagen istället för att bara ligga hemma och slappa. Skönt med sol, frisk luft och trevligt sällskap. Nu ska jag lägga mig så jag är redo för morgondagens jobbpass 11:30-20. På onsdag och torsdag jobbar jag natt 21:30-07.30 och det är sista sena passen på ett par veckor. Kommande 8 veckor är jag schemalagd 07:30-16:00. Jag föredrar att jobba tidigt och få kvällen fri.

Jag är fortfarande väldigt kluven till om jag ska fortsätta på Scandic men ska försöka hänga i ett litet tag. Borde i alla fall kämpa på juli månad och se hur saker och ting utvecklar sig. Jag har anställt 2 tjejer till receptionen så det blir toppen. Jag vet att jag hade samma feeling när jag tog jobb på kryssningsbåten. Jag grät och ville bara hem de första veckorna. Lite samma känsla nu och hatar att jag inte kan det jäkla systemet. Det är det mest ologiska systemet jag arbetat i. Jag vill ju leverera bra service till våra gäster men det är svårt när jag inte kan allt. En dag i taget. Andas! Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det skulle kännas så här att vara ny på jobbet. Usch vilken vidrig känsla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s