Ja men då kör vi.

Vi har haft galet varmt sista veckan, över 30 grader! Jag har tyvärr inte direkt kunnat njutit av det fina vädret eftersom jag jobbat men ändå härligt med sommarvärmen.

Jag är nu inne på min tredje jobbvecka och vissa saker har landat. Jag befinner mig i en torktumlare men just nu försöker jag att inte känna efter för mycket, men det lutar mot att jag kommer säga upp mig. Jag har svårt att se mig i rollen som hotellchef faktiskt.

Gud skjut mig i huvudet! Det kommer bli det absolut jobbigaste samtalet att behöva ta med mina chefer. Jag vet hur kostsamt och energikrävande det är med att göra en felrekrytering och jag hatar att behöva sätta dem i skiten. Samtidigt kan jag inte vara på en plats där jag inte hör hemma. Jag tycker det absolut jobbigaste är stämpelklockan och att inte kunna flexa med min arbetstid. Om min arbetstid är tex 07-16 vill jag ha möjligheten att kunna köra 08-17 eller 06-15 beroende hur mitt tempo är. Jag har inga problem med att jobba stenhårt men behöver flexibilitet. I många år trodde jag att det var friheten jag behövde men jag har kommit fram till att det är flexibilitet.

Nu ska jag snart iväg och jobba helg. Idag kör jag 17-01 och imorgon 09-15. Håkan Hellström spelar i stan och vi är fullbokade på hotellet. Bara att sätta på sig leendet och köra! Det ska ändå bli kul att gå in och jobba en eventhelg och se hur det är!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s