Första veckan – check!

Jösses vilken vecka. Jättekul med allt nytt men så ansträngande, jag har varit helt slut på kvällarna när jag kommit hem.

Att bara hitta runt på hotellet är klurigt så de första dagarna vågade jag mig inte till personalmatsalen utan tog med mig frukt. Det är i källarplan och det är många olika gångar där allt ser ungefär samma ut.

Det verkar vara ett härligt gäng och jag är säker på att jag kommer trivas. Första veckan har varit väldigt blandad, jag har jobbat mycket i driften i receptionen, jag har haft anställningsintervjuer och jag har varit med housekeeping en hel dag. Det jag gillar allra bäst är att jobba med gästerna och jag är säker på att jag kommer älska det ännu mer när jag är trygg med vårt bokningssystem. Idag fattar jag inte särskilt mycket :-)

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 08.56.06.png

Igår hade vi sommarfest som var superlyckad. Vi började i konferensen där vi alla blev bjudna på dryck, vi pratade service och våra värderingar. Sedan hade vi en quiz om hotellet där vi fick springa runt som fångarna på fortet och lösa en massa roliga uppgifter – alla avdelningar hade olika frågestationer. Tex Takbaren hade ”Gissa spriten och kryddan” och hotelldirektören hade en station där han bjöd på champagne och chokladfondue.

Under dagen tog vi oss sedan vidare till Paddanbåtarna och åkte Partypaddan där vi hade musikquiz. Under tiden vi cruisade runt bjöds det på mat och dryck. Vi avslutade i Trädgårdsföreningen med kubb, picknick och dryck. Det var så otroligt lyxigt och generöst med olika chark, ost, pastasallader, kycklingspett, frukt, vin, öl och cider. Kvällen avslutades på takbaren då vi har stängt för allmänheten på söndagarna. Så grym dag!

Skärmavbild 2016-05-23 kl. 08.36.37.png

Idag ska jag arbeta 14-22 så jag är ledig nu på förmiddagen. Tar mig en soft morgon och ska sedan träna innan jobbet. Imorgon och på onsdag är jag på utbildningen hela dagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s