Tack och Hej!

Då var det gjort. Sista dagen på SATS som platschef är gjord. Jag började dagen med att köra ett spinningpass för min kollega Tess och redan där fick jag kämpa för att hålla tårarna tillbaka. På dagen hade sedan mina fina PT kollegor dragit ihop till en gemensam lunch med avtackning för mig där jag fick så superfina presenter – jag älskade verkligen allt. Jag anar att Tess hade ett finger med i spelet för hon vet vad jag gillar. Ett par superfina turkosa ljuslyktor, en shaker för att påminna mig om träningen & ett set med produkter från Rituals. Helt perfekta presenter. Gud vad glad jag blev! Självklart kunde jag inte hålla tårarna borta ;-)

Skärmavbild 2016-05-13 kl. 22.35.34.png

Men nu är sista dagen gjord och nu är det bara att blicka framåt och påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Det kommer bli bra!

Jag tror också att jag kommer att träna mer nu när jag inte jobbar på SATS längre. Jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli att bara vara där som kund och inte tänka på att ventilationen behöver dammsugas eller trasiga glödlampor som ska bytas (så känner jag nu i alla fall ) Jag har också bestämt mig för att börja yoga så ska köpa 10 st PT timmar med Caroline Smith som också kan ta hänsyn till mitt diskbråck.

Imorgon ska jag cykla för vår instruktör Doris, hon är helt fantastisk och det var väldigt länge sedan jag cyklade för henne. Jag kände mig stark i ryggen idag så vågar mig på ett pass även imorgon.

Hej på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s