Känslan av utanförskap

Fasiken vad tufft det är att lämna mitt jobb. Idag tänkte jag ”jaha, på måndag är jag inte en del av det här längre” Jag fokuserar mer på hur ledsamt det ska bli, än hur kul och utmanande det ska bli med nytt arbete. Jag bär en känsla av utanförskap och det är ju helknäppt! Jag har ju själv valt att inte vara med och leka längre :-)

Det kommer kännas så konstigt att inte gå till SATS på måndag. Inga mer rapporter om PT, retail, netto, kort eller exerp som inte fungerar… Vissa saker kommer jag troligtvis inte sakna alls. Men det finns många fina kollegor som jag kommer lämna och eftersom vi inte umgåtts privat kommer det bli tomt. Den enda jag kommer fortsätta träffa är Therese och tur är väl det. Jag vet innerst inne att detta beslut är det bästa. Både för mig och SATS.

Idag körde jag igång med min träning igen efter ett långt uppehåll. Det blev 45 min intervaller med 1 min löpning 10 km/h och 1,5 min gång 6,5 km/h. Jag är glad att jag ökat hastigheten på löpning utan att det ger smärta i ryggen. Känns underbart! Överlag är min rygg så mycket bättre men jag är fortsatt försiktig och kör min rehab.

Skärmavbild 2016-05-12 kl. 17.44.45.png

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s