Dag 4: Identitet

Jag har precis varit ute på en skön promenad i Slottskogen med en vän – så ljuvligt!

Jag ska försöka fortsätta ta upp min utveckling och vi går då in på dag 4.

Idag var jag på mitt första möte med Scandic. Jag fattade inte mycket av internspråket och insåg hur stor identitet jag har på SATS och hur trygg jag varit som ledare där. Det är klart som katten att ingen annan fattar vad jag menar när jag säger BI, Exerp, Agresso som är system vi använder oss av på SATS.

Nu försöker jag undersöka hur min identitet ser ut och släppa taget om min självbild. Jag ska lära mig nya saker och det ska bli kul! Jag har en massa grundföreställningar i livet, både de som gynnar mig och de som stärker mig.

Dagens tanke: Jag accepterar mig själv och jag duger som jag är.

Exempel på en negativ föreställning är: Jag måste klara av det själv och jag vill att det ska bli gjort på rätt sätt. En positiv föreställning jag har är: Jag lyckas med det mesta jag företar mig.

Det är intressant att börja kika på vilka föreställningar man har om sig själv, andra och världen.

På måndag så blir detta en del av min nya arbetsplats – inte så tokigt!

Skärmavbild 2016-05-11 kl. 20.34.44.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s