Turkiet here I come!

Då bär det äntligen av till Turkiet imorgon. Jag har nu packat (i sista minuten som vanligt) Ska bli otroligt skönt med lite semester. Det enda som är trist är att vädret inte ser något vidare ut, enligt YR ska det regna onsdag, torsdag och fredag. Lite trist med tanke på att jag bara har 5 dagar nu innan jag påbörjar mitt nya jobb. Jag håller tummarna för att väderprognosen inte stämmer. Jag har ju bara 2 veckor semester i sommar varav en vecka blir till Grekland.

Här är en bild på min favoritbadplats – Mermerli beach. Ett pyttelitet ställe med bara ett fåtal solbäddar fast med ljuvligt läge. Här tillbringade jag ett par timmar varje dag när jag var i Kaleici sist. Jag älskar att ligga med en ljudbok i mina öron och känna solens värme mot min kropp. Lovely!

Skärmavbild 2016-05-03 kl. 22.31.56.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s