Fina vänner hjälps åt.

Idag hade jag en en skön start på dagen med fina Sarah, där vi åt frukost tillsammans på Steinbrenner Nyberg ( deras tårtbuffé syns i bakgrunden ). Vi pratade om ditt och datt i livet och jag kände mig lite skör. Som alltid är hon grym som peppar, stöttar och stärker de dagar man själv inte har kraften. Det är fint att ha vänner som orkar stå kvar när det brister.

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 20.36.47.png

Tillsammans ska vi prova att köra en sockerfri månad med start idag. Senaste tiden har jag slarvat rejält med kosten, skippat middagar och levt på mackor. Det är verkligen min akilleshäl. När jag skriver sockerfri menar jag inte att undvika sockret i mat men att skippa godis, bullar, läsk mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s