Drömmar.

Jag drömmer så konstiga drömmar sista tiden. Inatt drömde jag en så hemsk dröm. Jag drömde att jag satt i min bil och när jag skulle bromsa så funkade det inte. Det gjorde att jag höll på att krocka och skapa kaos i trafiken, en mycket obehaglig känsla. Tänk dig själv att köra på en väg och du kan inte kontrollera hastigheten.

I helgen drömde jag att jag var på ett hostel i Thailand. Jag hade varit iväg ett par dagar och rest runt. När jag kom tillbaka var alla mina tillhörigheter borta och jag saknade även pass, pengar, mobil etc. Återigen kaos.

Jag tolkar det som att jag just nu känner mig lite lost. Det har säkert att jag göra med att jag just nu genomför stora omvälvande förändringar i mitt liv, både på det yrkesmässiga men också det privata planet. Nästa vecka åker jag till Turkiet och sedan har jag bara 4 arbetsdagar kvar på SATS innan mitt nya äventyr börjar. Det blir verkligen ett nytt äventyr. Efter att jobbat i samma bransch i 23 år så känner det som att kasta sig ut i ett öppet okänt hav. Läskigt och spännande på samma gång. Men också ledsamt att skiljas från mina nuvarande kollegor. Vissa önskade jag att jag kunde ta med mig :-)

Längtar efter sol och värme och Turkiet is coming up. Ljuvligt!

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 07.37.57.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s