Me vs insomnia 1-0

Jag har nu ett par gånger provat att sova utan sömntabletter men det har varit hopplöst omöjligt. Men inatt gick det superbra, gick och lade mig vid midnatt och sov till kl var 07 utan att vakna en enda gång. Jag hade förmodligen kunnat sova längre om jag inte blivit väckt av grannens småhundar som skällde. Så otroligt skönt! Känns som en liten seger för mig. Jag har alltid sovit oroligt men när jag fick diskbråcket var jag tvungen att ta medicin mot smärtan för att kunna sova. Även om läkaren säger att de inte är beroendeframkallande på kemisk väg, så påverkar det mig mentalt. När jag tagit en tablett tror jag att jag omedvetet kan komma ner i varv och koppla av lite lättare.

Det var en härlig morgon på väg till jobbet igår.. och hela jag fylldes av ”what a beautiful world”. Göteborg är så otroligt vackert på våren och sommaren.

Skärmavbild 2016-04-26 kl. 07.48.10.png

Idag ska jag införskaffa mig en filofax och gå tillbaka till att använda papperskalender. Igår satt jag ett par timmar efter jobbet och målade samt textade för hand i en av mina böcker. Jag gillar det så mycket! Det är verkligen mindfulness och jag behöver det.

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, titta på en av mina favoritserier och sedan ta mig iväg till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s