Sinne, kropp och själ i samklang.

Jag behöver få lite ordning på saker och ting. Jag upplever ofta att dagarna bara försvinner. För mig måste kropp, sinne och själ vara i harmoni och jag är en periodare i det mesta jag tar mig för. Det bästa är att hitta små, små steg till förändring som sedan faktiskt blir en större förändring totalt. Jag ska därför försöka göra minst en sak varje dag från nedan lista:

SINNE

 • Lyssna på ett TED-talk
 • Skriva dagbok
 • Läsa 30 min
 • Lära mig något nytt – avsätt 30 min
 • Måla/skapa/teckna

KROPP

 • 30 min promenad eller löpning
 • Morgon stretch
 • 15 min rehabövningar för ryggen
 • Äta en hälsosam frukost
 • Dricka en grön smoothie

SJÄL

 • Meditera 15 minuter
 • Gå till kyrkan
 • Var i stillhet och tacksamhet

Allt ovan är enkla små saker men som skulle göra en stor skillnad i min vardag om jag gör det regelbundet och över tid. Jag funderar på att skippa kalendern i outlook och endast ha en papperskalender. Jag saknar det kreativa och att skriva för hand. Jag får se om det är praktiskt möjligt när jag börjar på Scandic. Nu ska jag ta mig iväg till Skatås för att köra 8:an. En favorit i repris där gårdagens sol var ljuvlig.

Skärmavbild 2016-04-24 kl. 14.09.04.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s