12 days to go.

Tiden går så fasligt fort nu. Nu har jag bara 12 arbetsdagar kvar på SATS. Idag har jag rensat på mitt kontor, gjort i ordning alla pärmar och förberett så det är ordning och redan inför att nästa platschef tar över. Det är viktigt för mig att jag gör en bra överlämning så jag inte lämnar kvar massa skit. Jag mår väldigt bra men det är samtidigt lite vemodigt att packa ihop och slänga personliga tillhörigheter som tex mina visitkort. Jag har under så många år (hela mitt yrkesliv egentligen) jobbat med träning och hälsa och har därmed en så stor identitet i mitt jobb. Det har varit en speciell livsstil under många år och jag känner mig lite vilse just nu. Vem är jag när jag inte är i mitt arbete på SATS?

Jag tror att det är otroligt nyttigt och värdefullt för mig att göra något annat, hitta nya vänner utanför SATS, lära mig nya saker och ha en meningsfull fritid. Jag har jobbat så otroligt mycket de sista åren att jag nästan inte haft någon fritid. Allt har liksom kretsat kring SATS, då även mina vänner arbetat där. Nu när jag börjar på Scandic ska jag vara mer noggrann vad jag gör av min tid. Jag kommer självklart ge 100 % när jag är på jobbet men jag kommer inte ta med mig jobbet hem. Fördelen med Scandic är att jag inte har någon jobbdator, så det möjliggör inte övertidsjobb på samma sätt.

Idag har jag tagit min första skateboard-lektion. Jag har en kollega som har en longboard så vi körde 30 minuter idag. Lite mer stabil och enklare än en skateboard. Så himla kul! Jag vet inte hur många lektioner jag kommer behöva men målet är att kunna ta fart, åka och svänga. Just nu övar vi inne i en av salarna på jobbet så det är perfekt!

Om ett par dagar åker jag till Turkiet. Det ska bli ljuvligt med lite sol och värme!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s