Jag ger inte upp

Det har varit en stillsam söndag. Jag har varit och hälsat på min fina vän Anita och på förmiddagen var jag i kyrkan. Jag tar med mig ett par rader om att inte ge upp.

”Jag ger inte upp. Även om min yttre människa bryts ner förnyas min inre människa dag för dag. Mina kortvariga lidanden väger ju oändligt lätt mot den överväldigande härlighet som de förbereder mig för. Som inte riktar blicken mot det synliga utan mot det osynliga”

Jag har idag också tagit mitt första steg mot att testa att åka skateboard. Herregud, trodde jag skulle slå ihjäl mig av att bara få upp brädan på snedden. Det krävs verkligen balans. Här är ett bildbevis och om ni bortser från mina fula vita strumpor så är jag grymt glad.

Skärmavbild 2016-04-17 kl. 18.15.50.png

Jag har fortsatt att måla i helgen och har nu skissat upp min första ängel. Tyvärr kan jag inte måla mer idag eftersom mina pastellkritor som jag köpte var alldeles för kass kvalitét och de täcker inte tillräckligt bra. Aarggh! Att jag aldrig lär mig. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag ska vara ekonomiskt och väljer ett billigare alternativ men sedan inte blir nöjd. När det gäller konstmaterial är det ingen idé att snåla. Man får vad man betalar för och även om det är dyrare så är det oftast bättre kvalitét, drygare och värt pengarna. Nu har jag beställt lite material från USA så det är bara att vänta in tålmodigt. När jag är i en kreativ process vill jag bara skapa och inte vänta. Snark vad trist.

Skärmavbild 2016-04-17 kl. 18.16.02.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s