Hej kaos!

Nu har vi börjat riva på jobbet och jösses vilket kaos. Men det är ändå en härlig känsla för nu är vi igång på riktigt! Det kommer bli grymt bra. Här är en bild från vårt receptionsområde just nu.

Skärmavbild 2016-04-12 kl. 17.30.44.png

Jag somnade inte förrän kl 05 i morse. Jag försöker vänja mig av med sömntabletterna som jag började ta i samband med diskbråcket och det är inte helt lätt. Med bara 3 timmars sömn i kroppen var jag inte på topp idag. Jag ska lägga mig tidigt ikväll och försöka ta igen lite förlorad sömn så att jag är pigg och fräsch imorgon.

Jag har bestämt mig för att börja skriva lite mer personligt och kommer därför ge ett lösenord till de som vill läsa den. Jag skriver ju bara för mig själv egentligen och om den inte är helt öppen så kan jag tillåta mig att vara lite mer privat. Vill du fortsätta att läsa min blogg är det bara att maila mig på jezzanjoy@hotmail.com så lägger jag till dig som följare. Jag känner mig inte helt nöjd med att vem som helst kan googla mig och hitta mina inlägg på nätet. I samband med att jag nu också byter jobb vill jag vara lite mer privat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s