En magiskt bra helg.

Jösses vilken grym helg jag haft! Denna helgen fick jag inviga min nya arbetsplats Scandic Rubinen. När jag kom till rummet möttes jag av bubbel och frukt samt en fin hälsning från mina nya kollegor. Så otroligt fint och omtänksamt! Det fick mig verkligen att känna mig välkommen. Rummet var superfräscht och rent. Grymt bra! Vi provade både delikatessen och restaurangen och jag kan verkligen rekommendera charkbrickan. Så otroligt gott! Den kommer jag definitivt äta fler gånger. Jag ser verkligen fram emot att börja på Rubinen och lära känna teamet. Här ska det levereras service i mästerklass!

IMG_9051

IMG_9050

IMG_9053

IMG_9054

På kvällen idag så var vi på Stora Teatern och tittade på Cirkus Cirkör. Så otroligt grym akrobatik! Det var så bra att jag fick mersmak och köpte ett cirkuspaket med tre föreställningar som kommer att gå under hösten på Stora Teatern. Datumen passade perfekt då jag hade Lukas på alla de datumen. Perfekt! Nu har vi något kul att se fram emot till hösten!

Skärmavbild 2016-04-10 kl. 20.47.34.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s