Parga here we come.

Dagen idag har bara rusat iväg i ett fasligt tempo. På förmiddagen hade jag utvecklingssamtal för Lukas och jag blir så glad och stolt över att det fungerar så bra i skolan. Han är intresserad av att lära sig nya saker, vilket är toppen! Han fick också feedback om att han är en toppenbra kompis och en bra förebild. Han har högsta omdöme i de naturvetenskapliga ämnena – fysik, kemi, biologi och teknik. Det intresset har han inte ärvt från mig i alla fall, jag hatade verkligen fysik och kemi men älskade samhällsvetenskap, historia och religion.

På dagen var Lukas sedan med mig på jobbet och vi tokstädade gymet i ett par timmar. Det är så otroligt rörigt nu när vi håller på och bygger om Kompassen så det blir extra mycket fokus på att försöka hålla i ordning på centret. Till lunch provade vi Taco Bar som har öppnat upp som nya grannar. Det gick snabbt att få maten och var helt ok.

På kvällen bjöd vi ut Elin på födelsedagsmiddag på Moon Thai Kitchen, det är så himla god mat där! När vi kom hem hade vi bara en kort stund tillsammans och då var det dags att göra alla läxor.

Puh! Nu är jag helt slut. Jag har varit igång sedan kl 09:oo imorse och det har verkligen varit fullt upp. Ikväll lyxade jag till det med att boka en ny resa för mig och Lukas i sommar. Det blir Parga i Grekland. Jag har läst så mycket om det stället nu att jag bara var tvungen att boka en resa. Inte helt gratis heller.. Vi ska bo på ett hotel som heter Irida Boutique Hotel och jag hoppas att det blir bra. Jag valde det hotellet då det har väldigt bra betyg på Trip Advisor och av Vings egna resenärer. Denna gång bokade vi charter eftersom jag tittade på att flyga reguljärt och boka hotellet separat. Det skulle gå på 15.000 kr för bara hotellet så det fick bli en charterresa med Ving ännu en gång. Jag har rest med dem ett par gånger nu och har alltid varit väldigt nöjd. För flyg, boende och transfer gick resan på 16.100 kr för oss två. Det är mycket pengar eftersom då ingår ingen frukost eller mat på hotellet. Jag har dock bara 2 veckor semester i år och jag känner då att jag vill ha miljöombyte och komma ifrån vardagen med disk och tvätt. Det var inte helt lätt att övertyga Lukas om att resa. Han åker nämligen med sin pappa till Kroatien i 3 veckor i sommar. Nu har vi dock bokat så att han får landa hemma en vecka innan vi åker igen. Snacka om i-landsproblem.

Men visst ser det härligt ut? Jag är redan förälskad.

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 23.24.32.png

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 23.27.36.png

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 23.12.31

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 23.12.56

Skärmavbild 2016-04-06 kl. 23.13.46

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s