Dreglar över nya resmål

Idag har jag gått i morgonrock hela dagen. Jag har inte ens varit utanför dörren. Halva dagen har jag och Lukas tillbringat i sängen och tittat på film ( eller rättare sagt han har tittat på film och jag har googlat på nya resmål)

Först runt eftermiddagen orkade jag ta tag i saker och ting och gjorde ett rejält städryck. Pantat burkar, lämnat glas för återvinning (Lukas hjälpte till så jag slapp gå ut :-), tvättat, diskat, rensat ut kläder att ge bort, gjort ordning i skåp och garderober, dammsugit och rensat bland alla papper som jag har en förmåga att samla på hög.

Om ett par veckor åker jag till Kaleiçi, det ska bli ljuvligt. Det är så himla fint där. Jag älskar den gamla stan som ligger så mysig ner mot hamnen.

Skärmavbild 2016-04-01 kl. 21.20.26.png

Jag ska även boka en resa för mig och Lukas i augusti och har inte riktigt bestämt mig ännu. Antingen kör jag på en klassisk All inclusive resa till Side Turkiet eller så blir det Parga i Grekland. Det är så smidigt med all inclusive där allt är tillgängligt med pool, nära till havet, wifi på hela hotellet och prisvärt. Resan kostar ca 11.000 kr med all inclusive. Parga däremot är såå mycket mysigare, jag har hittat ett ljuvligt charmigt hotell som dock inte har pool men nära till stranden. Reser vi till Parga går resan på ca 14.000 kr och då ingår bara frukost. Från Parga kan vi också göra en hel del utflykter till fina stränder och badvikar. Jag får suga lite på karamellen och se var vi hamnar.

Nedan är en bild från Katsiki som jag tänkte att i vi skulle åka på som utflyktsmål från Parga. Så himla fint!

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 21.35.33.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s