Vita Contemplativa

Idag har jag varit ledig och haft en väldigt lugn och skön dag. Först så åt jag finfrulle med en vän på Brogyllen, sedan spontanbokade jag en timme thaimassage, efter det lunch med en kollega och slutligen landade jag på biblioteket och fick med mig ett gäng härliga böcker hem.

Jag gillar att leva ett aktivt liv, för mig blir därför också stillheten en nödvändighet. Att urskilja mitt bidrag, välja väg och våga ta av åt annat håll ibland än det som är mainstream. Att då och då lägga alla agendor åt sidan och våga ställa sig öppen några ögonblick är att kalibrera sig själv mot det man djupaste vill och är här för. Förr i världen kallade man det för Vita Contemplativa, alltså den tid som varken är aktivitet eller sömn, men den vakna tid då man medvetet gör sig mottaglig för tillvarons mer lågmälda signaler. Idag har jag varit där mestadels hela dagen – superskönt!

Skärmavbild 2016-03-23 kl. 18.17.55.png

Jag kan varmt rekommendera Blue Moon BodyCare i Vasastan – rent, fräscht och duktiga tjejer.

Igår var jag på Scandic Rubinen en snabbis och träffade mina nya kollegor. Det verkar vara ett härligt gäng och jag är så taggad på att börja jobba tillsammans med dem. Det ska verkligen bli en spännande resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s