Hej nytt jobb!

JAAA!

Äntligen fick jag beskedet om att jag fått nytt jobb. Jag skriver på mitt nya avtal imorgon. Säg hej till min nya arbetsplats – Scandic Rubinen. Här ska jag arbeta som receptionschef och bli ett serviceproffs, lära mig allt om hotelldrift med planen om att bli framtida hotellchef på Scandic. Det ska bli så otroligt kul och jag är otroligt taggad. Hotellet är nyrenoverat och jag tycker det är så fint! Dessutom har de världens sjysstaste takbar – the Roof bar med sol hela kvällen. Ljuvligt.

Imorgon har jag möte med min nuvarande chef på SATS för att diskutera när min sista arbetsdag ska vara. Jag siktar på någonstans mellan 1-15 maj då det hade varit fint att vara igång på Scandic innan sommaren och högsäsongen drar igång. Samtidigt är det viktigt för mig att avsluta snyggt på Kompassen så vi får hitta en lösning som passar oss båda.

Skärmavbild 2016-03-16 kl. 17.16.29.png

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s