Att gå i väntans tider.

Somnade sent igår kväll och vaknade tidigt. Idag är jag ledig eftersom jag jobbar lördag så hade varit skönt med lite sovmorgon istället för att vakna 05:30.

Tankarna snurrar för fullt i mitt huvud om hur framtiden ska bli. Det känns så spännande men också lite läskigt. Vem är jag utanför min roll på SATS? Jag har så mycket av min identitet där eftersom mitt jobb har varit mer av en livsstil i alla år. Det här är jag bra på och känner mig trygg. Men ärligt talat så längtar jag efter att få lära mig nya saker och möta nya människor. Hitta en ny sida hos mig själv.

Viktigast är att jag mår bra, även om jag inte har något klart ännu, känner jag mig inte otrygg eller orolig utan jag känner en inre kraft. Jag är stolt och glad över att jag vågar hoppa och välkomna en förändring i mitt liv. Jag har alltid sagt till mig själv att jag alltid vill känna ett pirr i hjärtat och magen när jag går till jobbet. Den dagen när jag inte gör det längre, ska jag hitta på något annat. Jag är så otroligt tacksam för att jag alltid haft så kul på jobbet, och att jag aldrig haft den där söndagsångesten som så många pratar om.

Livet är alldeles för kort för att inte må bra. Jag har alltid talat med mina kollegor om att fokusera på det du kan påverka istället för att vara missnöjd över situationen. Jag kom till ett läge i mitt liv där jag inte kunde påverka min ram eller min situation så att jag kunde arbeta på ett sätt som gav mig fjärilar i magen. Men det jag kunde påverka var att byta ram och i det här fallet innebar det för mig att säga upp mig och hitta en ny arbetsplats. Nu vill jag bara signa ett avtal för mitt nya jobb och skrika ut ett stort Jabbadabbadoo!

Jag har varit på tre intervjuer för samma företag och gjort ett personlighetstest, samt träffat HR-chefen. Igår kontaktades mina referenser. Jag känner mig ganska hoppfull, jag känner mig trygg vad jag kan bidra med och jag vet att jag skulle kunna göra ett bra jobb. Nu är det bara jag som väntar på ett samtal och ett Yes – vi vill anställa dig! Man kan inte annat än säga att det är en rigorös rekrytering  – känns som om det hade varit lättare att bryta sig in på Fort Knox :-)

Skärmavbild 2016-03-16 kl. 06.16.11.png

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s