If you brave enough to say goodbye…

…life will reward you with a new hello.

Ja, för så är det verkligen. Igår var jag och lyssnade på Annelie Pompes föreläsning: ”Prestera när det gäller” som handlade om att våga tänka nytt och utmana sina föreställningar om vad som faktiskt är möjligt. Att hon kan fridyka och hålla andan 6 minuter är helt galet bra. Det var en intressant föreläsning och hon är verkligen en makalös tjej som inspirerar. För visst måste vi våga släppa in lite mer äventyr i våra liv, i det lilla som stora. Det behöver inte vara att bestiga Mount Everest men att våga prova nya saker, utvecklas och växa som människa.

Jag vill utvecklas och växa och har därför tagit ett modigt beslut och kastar mig in i ett nytt äventyr. Ja, för så känns det just nu. Läskigt, spännande men också vemodigt. Det är många känslor som virvlar runt i min kropp men jag litar till processen och det kommer bli bra.

Allt är inte på plats ännu men jag har i alla fall tagit första steget för ett viktigt beslut. Tills dess min kära vän, hoppas jag att du också gör det där som du är sugen på att göra men ännu inte tagit mod till. Kanske är det dags nu? Det vet bara du.

Det är fortfarande vinterfeeling och kallt men jag kan inte låta bli att längta till värmen och sommaren. Njuta av ett glas bubbel och utsikt över avenyn en varm sommardag på Roof bar. Det ska bli ljuvligt!

Skärmavbild 2016-03-10 kl. 22.38.51.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s