Men herregud…

Vart tog januari och februari vägen? Mars månad redan och veckan har verkligen varit produktiv.

I måndags hade jag ett spännande möte med Scandic Rubinen. Tisdagen hade vi personalmöte på Kompassen.

I onsdags var tanken att jag skulle vara ledig eftersom jag jobbar helg men det var massa praktiska saker att fixa med en anställning så det var bara att lösa det. På eftermiddagen hade jag ett givande möte med Cissi Glittvik för ett framtida samarbete. Träffade även Emma på Webmind för att modifiera min hemsida med mitt nya koncept.

Jag hjälper högpresterande kvinnor att få ihop livspusslet, få mer energi och må bättre. Det gör jag genom coaching, workshops, e-kurser och inspirerande wellnessresor.

Bam! That´s nya Urban Wellness!

Idag har jag varit på kurs i konflikthantering för chefer via Unionen och det var jättebra. De bjöd på frukost och lunch efteråt, oerhört generöst :-) Där fick jag också möjlighet att nätverka och berätta om mitt arbete på Sats. Det är så fantastiskt att nätverka och skapa nya kontakter. Jag får alltid så mycket frågor om mitt jobb i den typen av sammanhang, det är helt klart att träning är ett aktuellt ämne att prata om.

Imorgon har jag ett annat roligt möte och på lördag jobbar jag förmiddag på SATS Kompassen. Puh vilken vecka!

Lukas är hemma från skolan och jag har själv lite ont i halsen så det känns inget vidare. Det blir en lugn och stilla helg med återhämtning och vila.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s